Bliv klogere på branding

Brandys direktør og grundlægger, Mads Freund tilbyder foredrag om Branding, forretning og personlig udvikling. Udgangspunktet er erfaringer fra kommunikationsverdenen og 10 år som chef for dansk Triatlon. Det er ikke kedeligt. Og det vil give enhver organisation og ledelse noget at tænke over i forhold til både virksomhedens og de personlige værdier. Foredragene er fyldt med eksempler på skarp tænkning, dygtig management og lærerige fejltagelser.

Foredrag 1: Branding

Hvor kommer det fra? Hvordan definerer man branding? Hvordan virker det og hvordan kan man selv styre sit Brand og sætte et Brands superkræfter i spil i alle hjørner af organisationen. Få svar på dette og meget mere.

Book foredrag

Foredrag 2: Personlig Branding

Hvordan går det egentlig, med at blive den du gerne vil være? Foredraget kaster lys over, at vi alle sammen faktisk er et Brand – og hvis vi forstår virkemidlerne, kan vi gøre utrolige ting for at hjælpe os selv og vores arbejdsplads.

Book foredrag

Foredrag 3: Brandets navn

Navngivning er et slagkraftigt men hemmeligt våben, som kun de færreste organisationer forstår betydningen af. Tag med ind i navngivningens verden, og vurder selv kvaliteten – eller det modsatte – af de mange eksempler som demonstreres. En spændende øjenåbner for enhver organisation.

Book foredrag

Foredrag 4: Udholdenhed

Man taler oftest om udholdenhed i forbindelse med sport. Men begrebet giver også mening i forbindelse med arbejdslivet og familien. Udholdenhed er en ressource i sig selv, og hvis man gør det til en livsfilosofi, er potentialet enormt. Mads Freund fortæller ud fra sine 10 år som formand for Triatlon Danmark.

Book foredrag