Flytteplan lægning

En erhvervsflytning ligner på mange måder andre komplicerede projekter. Udfaldet afhænger af kvaliteten af planlægningen. Dygtig og erfaren projekt management er nøglen til et succesfuldt projekt.

Skræddersyet flytning

Hos os har det ingen betydning hvor, hvornår eller hvilken slags virksomhed, vi skal assistere i en erhvervsflytning. Vi anskuer hvert projekt individuelt og planlægger derefter. Vi tror nemlig på, at enhver flytteløsning er unik, og at forskellige opgaver kræver forskellige løsninger. Hos MOVEFORCE får du altså din erhvervsflytning som en skræddersyet løsning, der dækker netop jeres behov. Vi er specialister i at rådgive mellemstore og store virksomheder inden for den private- og offentlige sektor i erhvervsflytning, uanset om det er dele eller hele virksomheden der skal omplaceres.

Uvildighed

Vores uvildighed som rådgiver betyder, at vi finder den optimale og billigste løsning i krydsfeltet i mellem flyttemænd, møbelleverandør, arkitekt og installatører. Vores opgave er, at processen glider mest smertefrit til den mest fordelagtige økonomi.

Din værdi med Moveforce som partner


Stor driftsbesparelse ved professionel hjælp til domicilskift.

Driftstabet ved en upraktisk og langsommelig proces bliver hurtigt dyrt for jeres virksomhed. Vi kan sørge for, at flytningen sker praktisk, hurtigt og uden unødvendigt driftstab.

Driftomsætning – Et regneeksempel

En dansk virksomhed med 500 ansatte har som tommelfingerregel en driftsomsætning på ca. kr. 1.250.000,- for sine ansatte hver eneste dag. Dermed er der en stor gevinst forbundet med en hurtig tilbagevenden til normal drift. Hvis din virksomhed kommer hurtigt på plads, betyder det i dette eksempel en omsætning på kr. 166.666,- for hver time du sparer pr. medarbejder.

Stabil udfakturering

Vi ved, at driftsomsætningen er vanskelig at ændre. Derfor gør vi en dyd ud af at bevare din omsætning og udfakturering ved at sørge for, at processen ikke tager unødig lang tid, og at der ikke tabes driftstimer under den fysiske flytning.
Uanset om I lever af knowhow, rådgivning, produktion eller noget helt fjerde, er det afgørende for MOVEFORCE, at jeres virksomhed lynhurtigt kan genoptage de aktiviteter, som skaffer omsætningen.

Nulløsning

Et fuldt optimeret flytteprojekt kan ofte gennemføres sådan, at virksomhedens besparelse opvejer den betaling, som MOVEFORCE skal betales for rådgivning og eksekvering af projektet. Ved hjælp af vores ekspertise samler vi besparelser og eventuelle indtjeningsmuligheder.